Skal Team Servicehunden være Årets Brobygger 2020 ?

Igen i år uddeler Dyrenes Beskyttelse prisen for Årets Brobygger – en pris som gives til den eller de personer, der bidrager til at synliggøre den store værdi, dyr tilfører samfundet og dyrs værdi generelt.
De nominerede til Årets Brobygger er:
DR – med udgangspunkt i tv-serien ‘Vilde, vidunderlige Danmark’ har DR i 2020 sat fokus på Danmarks natur. Ud over tv-serien har DR også lavet et samarbejde med en lang række organisationer om at lave spændende aktiviteter i og til glæde for den danske natur.

Team Servicehunden er en landsdækkende virksomhed med speciale i træning og udplacering af servicehunde. De har mange års erfaring som instruktører, og elsker at bygge bro mellem mennesker og dyr.

Team Servicehunden har de sidste 6 år arbejdet professionelt med udplacering af servicehunde til børn, unge og voksne med fysiske og psykiske handicaps – bl.a. angst og autisme.

Teamet er de første i Norden, som har taget den amerikanske model om hunde bag tremmer til sig og iværksatte i efteråret 2019 et meget spændende projekt i Søby Søgaard Fængsel på Fyn, hvor indsatte passer og træner hundehvalpe, som en del af et resocialiserings program.

Dette til stor glæde for både indsatte og dyr. Desuden har Team Servicehunden et rigtig godt samarbejde med både Roskilde Internat og Fyns Internat, som indtil videre har sendt 5 hunde afsted til Team Servicehunden. Derfor er Team Servicehunden nomineret til Årets Brobygger 2020.

– som gennem en årrække på Institut for Husdyrvidenskab, Århus Universitet, har beskæftiget sig med landbrugsdyrs velfærd og betydningen af begrebet dyrevelfærd for de mennesker, som passer dyrene.

Gå ind og stem:

https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/arets-dyreven#hero-10022