Tom Bogs var en god mand for bydelen og stillede altid velvilligt op, når der blev kaldt

Efter sin flotte boksekarriere var den tidligere europamester i mellem- og letsværvægt Tom Bogs først fængselsbetjent, og senere blev han renovationsarbejder med distrikt i bl.a. Husum. Egentlig var han jo udlært murer, men det fag slap han, da han gik over til professionel boksning.

Og det var netop jobbet i Husum, som mange lokale stadig klart husker. Tom kom kørende i sin store renovationsvogn, og der var altid et stort smil, et vink eller sågar en hyggesnak, hvis tiden tillod. Det gjorde den som regel, og den berømte og folkekære eksbokser måtte ikke én men mange gange svare på spørgsmål vedrørende sine mange kampe fra gamle tilhængere. Billedet er fra en gang, Tom Bogs velvilligt stillede op i den daværende Kvickly i Husum, hvor netavisens redaktør i en meget yngre udgave lavede et interview med den gamle mester, mens en stor fanskare lyttede på.

Senere havde netavisens redaktør for øvrigt også selv lejlighed til at bokse tre omgange mod Tom Bogs ved en byfest i Husum. Det skete på hjørnet af Frederikssundsvej og Mørkhøjvej hos Mobil Leif omkring 1981. Den kamp blev overværet af en tætpakket skare på flere hundrede. Mobil Leif (Petersen) var speaker og indehaveren af “Uglen” Stacey Kjær var kampleder og dommer.

               

Endelig har Tom Bogs også optrådt som kampleder i en opvisningskamp mellem Hans Henrik Palm og “Gamle” Hansen på Tingbjerg Ground.

Altid villig til at give en hånd med – jo der er intet at sige til, at Tom var en populær og elsket skikkelse i lokalområdet.