Tre troubadourer besøger Pilegården på søndag

En sang, en guitar og et publikum. Det er alt, hvad der skal til for at skabe en dejlig oplevelse, hvis man spørger tre troubadourer, der giver koncert i Pilegården søndag den 30. september kl. 14 

De tre sangere & sangskrivere, som optræder efter devisen er danske Esben Langkniv, tyske Franziska Günther og islandske Siggi Bjørns. Sammen lavede tre musikere en fælles turne rundt i Danmark, Tyskland og Holland i foråret 2017 og egentlig var der ikke planlagt mere, men det viste sig hurtigt at både musikere og publikum havde en stor fornøjelse af samarbejdet.

De tre sangskrivere

Siggi Bjørns er efterhånden lidt af en legende i Island. Han tog som ung en pause fra fiskeriet for at rejse afsted med sin guitar og pausen varer stadig ved her 30 år senere. Han bor i dag i Berlin, og spiller og underholder over hele Tyskland. Han har desuden gennem mere end 25 år underholdt et stort sommerpublikum på Bakkarøgeriet på Bornholm.

Esben Langkniv er en vaskeægte troubadour og historiefortæller med mere end 6 soloalbums i rygsækken, herunder ”I disse tider”, som udkom i sommeren 2016.

 Franziska Günther fra Berlin, har som helt ung oplevet Siggi Björns på Bornholm flere gange, og blev så inspireret at hun valgte guitaren og sangskriveriet. Til både Siggis og Esbens store overraskelse kan hun faktisk flere af deres sange bedre end de selv kan. Franziska udsendte i oktober 2016 sit debutalbum.

Café Pilen serverer et søndagsbord inden koncerten i tidsrummet kl. 12-13.30. Koncertbilletter og madbilletter til 100 kr. hver især fås på Pilegårdens hjemmeside.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.