Udstiller malerier på Husum Bibliotek

Bodil Blankholm kalder sig selv HYGGEMALER: – for jeg maler kun, når jeg har lyst, og det jeg har lyst til. Jeg kaster mig gerne ud i nye teknikker, ikke altid med succes, men oftest i glade farver, og med meget forskellige motiver, og stilarter, fortæller hun.

Bodil begyndte at male, da hun gik på pension i 2010. Da hun og hendes mand flyttede til Husum, blev hun medlem af Kunstnerklubben2700, der har fælles atelier i Energicenter Voldparken, hvor hun får god inspiration i fællesskabet og i de workshops, de afholder. Hun har deltaget i nogle få kurser hos udøvende kunstnere og har i flere år, udstillet sammen med de øvrige medlemmer af Kunstnerklubben, i Rytterskolen på Brønshøj Torv, ved Brønshøjs Kulturdag.

Den lokale udstiller har kun haft én soloudstilling.  Det var i Kaffeklatten på Frederikssundsvej i 2017 og var en stor succes for Bodil, som gav hende lyst til at fortsætte sin varierede malevej.

Min mand døde i november 2018, og det gav et stop for lysten til at male, siger Bodil Blankholm. De fleste værker, der bliver udstillet på Husum Bibliotek, er derfor malet i 2017/2018, og viser kun lidt af det, jeg leger medMen jeg er så småt i gang igen, og håber det hjælper mig igennem mit tab. Jeg planlægger at skifte lidt ud i malerierne her på biblioteket, efterhånden som jeg får gang i maleriet igen. Håber I vil nyde mine malerier. 

 Til den 30. april kan man se Bodil Blankholm udstille sine farverige malerier på Husum Bibliotek 1. sal.

Flere malerier kan ses på Kunstnerklubbens hjemmeside,  www.Kunstnerklubben2700.dk