B-Joe’s Blues Joint vender tilbage til Pilegården

Torsdag den 25. januar kl. 20-22 kan man genopleve en af landets mest feterede guitarister til en koncert med rendyrket, guitarbaseret bluesrock og løssluppen ekvilibrisme.

De seneste gange B-Joe og vennerne har spillet i Kulturhuset Pilegården, har der været stuvende fuldt og totalt udsolgt, så tøv ikke for længe med at indløse billetten.

B-Joe laver andet end at turnere med bl.a.  Michael Hardinger, Erik Grip, Hendrix og alle de mangfoldige andre projekter, han enten spiller med eller producerer i sit eget Electric Buddha Studio i København.

Ved siden af det hele har han nemlig et hjerte, som banker heftigt for The Blues. Han er også forfatter – bl.a. til den anmelderroste roman, Korsvejen, som dykker ned i myten om Robert Johnson og hans berømte møde med Djævelen.

Sin passion for blues dyrker han sammen med vennerne i B-Joe’s Blues Joint – den faste kvartet, som udover Joe selv består af Flemming Olsen på trommer, Bjarne Christensen på bas og Mads Heide på keyboards – tilsammen måske landets vildeste rytmegruppe. Ren Voodoo Blues Vibe!

Sammen drager de rundt i landet hvor de, oftest med en special guest star, vælter spillestederne og udforsker rammerne for hvad bluesen også kan. Med grundbase i traditionerne tager de guitarbluesen helt ud på det dybe vand og åbner dørene på klem for at noget guddommeligt kan opstå. Blues er magi. Voodoo magi – og dét ved B-Joe om nogen.

Samtidig bliver publikum inddraget på bedste vis med både fællessang og små fortællinger og anekdoter fra livet på landevejen.

B-Joe’s Blues Joint er rendyrket, guitarbaseret voodoobluesrock – løssluppen ekvilibrisme a la Hendrix – og et supersejt og overlegent sceneshow fra en flok ægte veteraner i dansk og international rock.

Entré 160 kroner.

Besætning:

B-Joe (guitar/vokal), Bjarne Christensen (bas), Flemming Olsen (trommer) og Mads Heide (keyboards).

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.