BB's 0-4 nederlag til Roskilde lyder voldsomt, men ...

Når man vinder på udebane med cifrede 4-0, så er det ikke helt ufortjent. Og der er ingen tvivl om, at det var gæsterne fra Roskilde, der lørdag kendte sin besøgstid. Efter en stort set lige kamp til tider, scorede domkirkebyens tropper på de chancer, de fik, og derfor blev sejrens størrelse ret så voldsom.

                                                     

Men der var altså ind i mellem gode takter hos de sortgule, som i sær i første halvleg gjorde det fint. Faktisk var opgøret meget jævnbyrdigt det meste af tiden, så der er ingen grund til at gå i panik. Vi kunne igen se gode takter hos BB, så lad og bare med sindsro se frem til sæsonpremieren mod Allerød på Tingbjerg Ground lørdag den 7. august kl. 14. Forinden skal den sidste træningskamp spilles, og det er mod FCK’s U19 mandskab. Den spilles lørdag den 31. juli kl. 12 på Tingbjerg Ground. Og så er der jo pokalfodbold mod Fremad Valby på udebane onsdag den 4. august kl. 18.00.

Og så vil netavisen beklage, at vi først kommer med omtale af BB’s kamp mod Roskilde nu. Når redaktionen ikke er større, er det svært at nå det hele, når der blandt andet dukker en 50-års fødselsdag op.