Boksebrødrene Hussein fra Tingbjerg vandt deres kampe i Royal Arena

Promotor Bettina Palles store professionelle boksestævne i weekenden havde som nævnt i netavisen deltagelse af brødreparret Ali og Hamza Hussein fra Tingbjerg, og de klarede sig begge glimrende. Danish Fight Night i Royal Arena blev en succes med mange gode kampe, og det hele sluttede først pænt over midnat. Men vi har kigget lidt nærmere på brødrenes kampe.
                                 
Ali Hussein besejrede Yusub Pashaev efter en intenst fight, som endte med en sejr til den mere rutinerede Tingbjerg bokser, der slap bedst fra det interne danskeropgør mod profdebutanten Yusub Pashaev.
Pashaev var den offensive bokser, der skabte kampen, men Ali Hussein havde den fornødne timing, hurtighed og afstandsbedømmelse og boksede flot på kontraen.
Ali Hussein ramte mest i første omgang, men Yusub Pashaev kom tættere på sin modstander i slutningen af omgangen. De følgende omgange forløb nogenlunde efter samme skabelon.
Alle tre sidedommere scorede kampen 40-36 til Ali Hussein, men Pashaev beviste, at han med sin eksplosive stil og slagkraft egner sig fint til professionel boksning, når han får udbygget sin erfaring. Det er i det hele taget sjældent set, at en debutant møder en så stærk modstander med 11 profkampe i bagagen.
Der var masser af larm i salen, og begge boksere fortjener stor ros og respekt for at tage kampen op.
Hamza Hussein gjorde det igen! 💥🥊
Den 22-årige bokser som er i gang med at uddanne sig til maskinmester, besejrede for kort tid siden den stærke georgier Irakli Alanidze, som ellers tidligere har fejret en triumf i Danmark ved at besejre Jeppe Møller Christensen på et TK Promotion-stævne i Gråkjær Arena i Holstebro.
                                 
Hamza Hussein vandt sikkert med cifrene 40-36, 39-37 og 40-36 og vandt altså alle fire omgange på flertallet af sidedommernes scorekort.
Dermed lyder Hamza Husseins rekordliste nu på 4 sejre i 4 kampe. Alanidze havde inden aftenens kamp en rekordliste på 5 sejre og 2 nederlag.
Mon ikke der er et spændende gensyn med brødrene, næste gang Bettina Palle præsenterer professionel boksning – det lover i hvert fald godt.