Bløde popmelodier og melankolske toner i Brønshøj Vandtårn

Sangkoret BARK! lader stemmerne flyde i en sammensmeltning af bløde popmelodier og melankolske toner i Brønshøj Vandtårn mandag den 15. maj kl. 18.30 – 20.30.

BARK! er et ambitiøst og kreativt kor med udelukkende originalmusik. I 2020 medvirkede de på Bisses album “Tårefilm”, og det blev startskuddet til korets kunstneriske retning.

BARK! består af cirka 40 unge sangere fordelt på 6 stemmer, som dirigeres og ledes af komponist og sangskriver Lasse Aagaard. Korets sangere er overvejende i slut-20’erne og deler ståsted i livet – lige i den vanskelige overgang fra ”ung”-voksen med uddannelse og fest, til ”rigtig”-voksen med fast arbejde og ansvar.

Korets musikalske udgangspunkt er overvejende poppet med plads til variation. Teksterne spænder over temaer som kærlighed, depression, misundelse på sine nærmeste venner, som man alligevel deler skæbne og fællesskab med, og vrede over at være blevet lovet en gylden fremtid, der viser sig at være alt andet.

Korleder Lasse Aagaard, som skriver korets sange, er uddannet filmkomponist, og har desuden en cand.mag. i musikvidenskab. Han har over 15 års erfaring som korleder, har udgivet fire plader som sangskriver i bandet Den Fjerde Væg, og for nyligt også en soloplade i eget navn.

Der er gratis entré !