Spændende koncert med kvartetten Blue Bells

To sangerinder, et klaver og en sax med år og masser af erfaring – man kan glæde sig til en koncert med masser af power og hul igennem torsdag den 7. marts kl. 20-22 i Pilegården.

Blue Belles er en bluesy soulful kvartet med de to sangerinder Miriam Mandipira og Lea Thorlann i front.

Alle fire musikere på scenen denne aften har hver deres personlighed og styrke, og med deres forskellige klangfarver smelter de sammen til en gryde hot gumbo med vilde krydderier og stærk intensitet.

Mandipira og Thorlann skiftes til at synge lead og backing, smukt bakcet op af Nis Toxværd og Mads Søndergaard.

Sammen bevæger de sig stærkt og hjemmevant imellem genrerne soul, blues og gospel i fortolkninger af kendte og ukendte sange og egne originale sange. Det hele bliver serveret med livsglæde og sjæl, og der er garanti for fantastisk sang, humor, medrivende sceneperformance og GLÆDE over hele linjen!

På scenen

Miriam Mandipira

Miriam har turneret med DR Bigband, sunget i Tivoli, en ny stjerne i dansk blues og jazz miljø. Var foruden egne bands medforsanger i Troels Jensen & The Healers. Har udgivet flere cd´er, bl.a. i duo sammenhæng med Troels Jensen, og projektet ”The Soul Family”.

Lea Thorlann

Lea har udgivet original soulmusik cd i eget navn, turneret med ”Waiting for Janis” (Janis Joplin cover band) samt blues bandet ”Ladies Sing The Blues”, sunget kor for gud og hver mand, og driver økologisk landbrug på Møn, når hun ikke farter land og rige rundt som sanger.

Nis Toxværd

Nis spiller både alt, tenor og barytonsaxofon. Han har medvirket, indspillet og arrangeret i uendelig mange og forskellige danske og udenlandske orkestre, så som: Larry Graham, Kid Creole & the Coconuts, Andrew Strong, ”Vild med Dans”/Jan Glæsels Kapel og div andre tv-programmer, Riding Thumb, ZapZap m. Erann DD, Lars HUG osv osv.

Mads Søndergaard

Mads Søndergaard spiller piano og harmonika. Han begyndte sit musikalske eventyr på den legendariske jazzbar ”Bent J” i Århus. Senere blev han uddannet på Konservatoriet i Den Haag, herefter til København, hvor han siden da har spillet med et utal af musikere i genrer så som; ragtime, stride og bebob, men lige såvel pop, singer/songwriter, bossa – og nærmest alt andet ind i mellem. Han spiller pt med; Groove Elation, Bud’s Bobble og Mads Søndergaard Solo.

Der er mulighed for at spise før koncerten i Café Pilen.

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Entré 160 kr.