Blueskaravanen kommer til Brønshøj

På tirsdag den 18. oktober kl. 20 kan man opleve et stjernehold af morgendagens bluesartister i Kulturhuset Pilegården: Katie Henry, Will Jacobs og Ghalia Volt.

 

Pladeselskabet Ruf Records tager hvert år på en turné, hvor publikum kan møde tre af selskabets nyeste, fremadstormende artister. Som publikum får man tre livesæt, der ikke bare har bluesmusikken til fælles, men som også bevæger sig i grænselandet til andre genrer i jagten på morgendagens blueslyd. Finalen er en live-jam, hvor alle tre solister mødes på scenen.

Katie Henry

Den albumaktuelle singer-songwriter Katie Henry opererer både inden for rock, roots og R&B og kan glimtvis minde om en ung Bonnie Raitt. Sin rå karisma og ærlige måde at skrive sange på har hun tilegnet sig på New Yorks spillesteder.

Will Jacobs

Guitarist, sanger og sangskriver Will Jacobs er fra Chicago, Illinois, USA, men er i dag bosat i Berlin. Han er en moderne bluesmusiker, der har spillet live siden han var 14 år gammel. Han er uddannet fra Berklee College of Music og mestrer både guitar, bas, Hammond B3-orgel og trommer.

 Ghalia Volt

Den belgiske sangerinde, guitarist og trommeslager Ghalia Volt er født Ghalia Vauthier i Bruxelles, hvor hun både har spillet som gademusikant og i forskellige blueskonstellationer. Hendes seneste album er One woman band fra 2021. Her synger Ghalia Volt og akkompagnerer sig selv på guitar, slideguitar og trommer.

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.