Bluesklassikere i Pilegården på torsdag

Torsdag den 10. marts kl. 20 byder Music House Brønshøj på en musikalsk oplevelse med bluesklassikere spillet direkte fra hjertet af en sanger og mundharpespiller med mere end 30 års erfaring.

Franck White er ”The Blues” og han spiller ”The Blues” så ingen er i tvivl om, at det kommer dybt fra hjertet. Det vil man opleve, når man ser ham på en scene og når man hører hans fortolkninger af de gamle bluesklassikere som “I´m King” af BB King og John Lee Hooker´s “Sally Mae”.

Franck White er 100% selvlært sanger og mundharpespiller, og har bl.a. rejst rundt i USA og optrådt med den anerkendte Chicago-bassist og sanger Willie Kent. Det var også i Chicago, at de lokale musikere gav ham kunstnernavnet Whiteboy Franck, som han senere ændrede til Franck White. I alt er det blevet til snart 30 år i bluesmusikkens tjeneste, hvor han har udgivet ”Soulsearchin City Streets” med bandet Mighty Blue og White a´live at Metronomen. Derudover spillet koncerter overalt i landet med en lang række forskellige blues og jazzmusikere, bl.a. en periode med Danmarks, gennem tiderne, måske bedste bassist: Hugo Rasmussen.

Franck White´s interesse for at optræde med etablerede jazzmusikere har ført til et samarbejde med saxofonisten Jan Harbeck, der har modtaget den eftertragtede Ben Webster pris. Som det er tilfældet med Franck White, har Jan Harbeck arbejdet hele sin karriere med at finde tilbage til rødderne og publikum vil opleve to kompetente kunstnere udfordre hinanden i på scenen med et fælles mål at levere ”soul” og ”bluespower” ned til allerbagerste række.

Franck White Trio tæller udover Franck White på mundharpe/vokal og Jan Harbeck på saxofon også Christian Frank på guitar.

netavisen 6. marts 22 kl. 11.15