Bluesrockens unge guitarhelt besøger Pilegården

Engelske Laurence Jones har til trods for sin alder allerede masser af turnékilometer på tælleren. Tirsdag den 23. oktober kl. 20 går hans igangværende europaturné forbi Brønshøj.

Laurence Jones bliver ofte omtalt som bluesmusikkens fremtid. Han har høstet store priser og anerkendelser, herunder prisen som årets unge artist i en alder af blot 22 år. Hans fire albums har solgt over 50.000 eksemplarer og den nyeste udgivelse “The Truth” er fra marts 2018.

Han har spillet som opvarmning for fremtrædende navne som Status Quo, Gary Clark Jr., Kenny Wayne Shepherd, Van Morrison, Buddy Guy og mange flere. Han bliver betragtet som en man skal holde øje med fra alle hjørner af musikindustrien, herunder af musikjournalister, koncert- og festivalbookere, dedikerede blues-fans og andre bluesmusikere.

I løbet af de sidste fem år har Laurence Jones udviklet og finpudset sit helt eget musikalske udtryk, som fusionerer rock og blues i en ny ørehængende, melodiøs variant. “Jeg har altid ønsket at bevæge mig i den retning, som det seneste album gør, og spille en crossover-blues, ligesom mine helte John Mayer, Eric Clapton og endda Jimi Hendrix gør og gjorde. De formåede virkelig at bringe bluesmusikkens lyd ud til folket.”

Vil man opleve det nyeste skud på bluesstammen, så koster billetter til koncerten i Kulturhuset Pilegården 140 kr. og kan købes i forsalg på Pilegårdens hjemmeside. Koncerten er arrangeret af musikforeningen Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.