Børnevenlig mad krydret med klassisk musik i børnehøjde

For alle dem som ikke har fået bestilt billet, kan vi oplyse, at koncerten tirsdag den 24. januar kl. 17.30 – 19 allerede nu er udsolgt. Og når vi overhovedet nævner den her, så er det for at gøre opmærksom på, at man skal være hurtig, næste gang der er klassisk koncert for børn i Pilegårdens Caf’é.

Der bydes velkommen til en blid indflyvning i 2023 med De små spiser. Denne aften bydes på en eventyrlig koncert, hvor Louise Hjorth Hansen og Louise Lau Kristensen fra Genklange med henholdsvis blokfløjte og accordeon tryllebinder de yngste lyttere med musik fra barok til nutid, samt eventyret om prinsessen, der så inderligt ønsker sig en blokfløjte. Men ikke en hvilken som helst blokfløjte!

Man får brug for både en tryllestav, en troldmand og publikums hjælp, hvis det skal lykkedes at opfylde prinsessens højeste ønske. Så man skal huske både bamse og tryllefingre, når der er klassisk koncert for børn i Pilegårdens café.

Efter koncerten vil det være muligt at stille spørgsmål til musikerne og se nærmere på instrumenterne.

​På scenen:

Blokfløjte: Louise Hjorth Hansen
Accordeon: Louise Lau Kristensen

Program:

17.30: Den børnevenlige mad står klar
18:00: Eventyrkoncert

Genklange er en forening, der siden 2013 har arbejdet for at gøre klassisk musik tilgængeligt for alle og især børn i alderen 3-7 år. Læs mere om foreningens aktiviteter på Genklanges hjemmeside. 

Mest for 3-7 år, men alle er velkomne. Billetter inkluderer både mad og underholdning. Børn under 1 år spiser gratis med.