Børnevenligt rockshow om klimaet

Lørdag den 29. maj. kl. 14 er der børnevenligt rockshow om klimaet i Kulturhuset Pilegårdens grønne have. Rockbandet Børn To Be Wild sætter strøm til guitarerne og vender emner som bilkørsel, plastiksvineri, olie og benzin.

“Klima For Kids” er et humoristisk, interaktivt rockshow for børn, men det handler om noget alvorligt, der måske snart bliver tid til at snakke om efter en aldeles underlig tid med fokus på andre store problemer.

Det er muligt, at bandet citerer en navnkundig dansk politiker forkert, når de erklærer sig enige i at ”klimatøser” er seje, herunder en svensk pige, der har gjort det med klima populært i hele verden.

Vanen tro pakker ”Børn To Be Wild” deres budskaber ind i humor og rockmusik. Og som altid er deres show interaktivt. Ungerne tages med i alt muligt, ligesom orkestret vanen tro spiller et nummer, hvor et udvalg af børn kommer på scenen og spiller på musikernes instrumenter. Kendte børnesange drøner på forunderligvis sammen i et rockunivers, hvor man lige så let kan støde på Metallica som Povl Kjøller. Det hele bliver tilsat klimafakta og gode råd til, hvordan vi tager vare på det, vi har sammen. Nemlig fremtiden.

Billetter fås på Pilegaarden.kk.dk. Voksne skal huske deres coronapas.