borrebyvej

Sous vide 2.0 er en opdateret udgave af bestselleren ”Sous vide i dit eget køkken“ og tilføjer flere hundrede opskrifter og nye billeder, indeholder mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, komplette menuer med trin-for-trin-guider til hverdag og fest, den nyeste forskning inden for fødevaresikkerhed, og tips og tricks fra mere end 50 sous vide-kurser og mange hundrede svar og tips i facebook-grupper.

Sous vide 2.0 på 464 sider er den største og mest ambitiøse bog om sous vide der findes. Det er både en grundbog til begyndere, og en inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Hvem er jeg?

Jeg har siden 2014 arbejdet på fuld tid med sous vide. Mit mål er at hjælpe almindelige mennesker som mig selv med at opnå bedre resultater når de laver mad, uanset om det er kød, fisk eller grønt. Her er sous vide et nemt værktøj, der skaber gode og skudsikre resultater.

Jeg har skrevet ”Sous vide i dit eget køkken” og ”Sous vide 2.0”, der er blandt de bedst sælgende kogebøger i Danmark. “Sous vide 2.0” er udgivet på fransk i Frankrig.

Jeg underviser i sous vide hos Meyers Madhus og hos Miele (sous vide-ovne) og har lavet slagteriskolens sous vide-certificering. Jeg samarbejder med (men bliver ikke betalt af) producenter af udstyr og råvarer i høj kvalitet for at vi i fællesskab kan udvikle flere gode opskrifter.

Jeg har en gratis side www.sousvide20.dk med opskrifter, videoer, tips og tricks og bidrager til flere facebook-grupper.

Sous vide 2.0 Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0. Sidetal henviser til mere information i bogen. (C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2020.

Læs mere om bogen Sous vide 2.0 og hvor den kan købes.