Britt Bendixen er død !

Her lørdag eftermiddag har vi netop modtaget det kedelige budskab, at hele Brønshøjs dronning, Britt Bendixen er død. Der foreligger ikke mange oplysninger omkring dødsfaldet endnu. 

 

                                       

Det nye år er startet ret så voldsomt med de dødsfald, der allerede har været. Og nu rammer det rent lokalt, eftersom Britt var en vaskeægte Brønshøj-Husum borger. Generationer har lært at danse af Britt i Pejsegaarden, som var det helt hotte dansested i området. Dermed er eventyret definitivt afsluttet for familien Bendixen i den lokale historie. På landsplan blev Britt jo ikke mindst kendt for sin medvirken i Vild med Dans, hvor hun med sine rappe bemærkninger og to-tre sæt briller i håret var med til at gøre programmet populært og folkeligt.

Netavisens redaktør havde et fantastisk samarbejde med Britt gennem mange, mange år. Ja helt fra 1978. Og det var aldrig kedeligt at være sammen med den livsglade dame. Og hun glemte aldrig bydelen, selvom hun de seneste år boede udenfor København. Hun vendte jævnligt tilbage til Pejsegaarden.

På billedet ses Britt sammen med netavisens redaktør. Det stammer fra Brønshøj-Husum Avis tiden, ja nærmere bestemt fra redaktørens 25-års jubilæum i starten af 2000-tallet, hvor Britt selvfølgelig mødte op og gratulerede.

Det er trist, og hun vil blive savnet.

Æret være Britts minde.

Flemming Antony