Brønshøj bytter brætspil og bøger

 Brønshøj nye byttestation åbnede i november sidste år, og siden da har en masse ting og sager byttet ejere på Brønshøjvej 17. Nu tager Bytteriet i Pilegården fat på et nyt tema for perioden den 28. februar – 24. april.

Det er alt indenfor litteraturen, der finder vej til Bytteriet i den kommende tid. Børnebøgerne finder nye små læsere og til de voksne venter der nye læseoplevelser i form af romaner, biografier, krimier, lyrik, faglitteratur, rejsebøger, kogebøger og alt hvad bogelskere kan begære. Dertil kommer brætspil i alle afskygninger.

Bytteriet er et sted, hvor man kan stille og tage ting gratis. Et årshjul med skiftende temaer sikrer, at der byttet forskellige sager i løbet af året. Byttestationer er i øvrigt allerede et temmelig udbredt fænomen i større byer som Berlin og Amsterdam, hvor de kaldes “Give Boxes” eller “Swapping Stations”.

I dagene frem mod den 28. februar, hvor det nye byttetema skydes i gang, kan man lige nå forbi og bytte sig til noget nyt brugt keramik, glas, tallerkener, bestik, vaser og lignende. Herefter bliver det, som ikke nåede at finde nye ejermænd doneret til Danmission Genbrug på Husum Torv.

 

Det er gratis at bruge Bytteriet.