Brønshøj er startet op og spiller første træningskamp på mandag

I mandags kunne Brønshøjs nye cheftræner Thomas Westh Hansen sammen med førsteholdet gå i gang med træningen til efterårssæsonen i Danmarksserien. BB spiller sin første turneringskamp lørdag den 7. august hjemme mod Allerød.

– Vi skal op i divisionen igen. Det er den ultimative målsætning. Men det er utrolig vigtigt at arbejde med spillernes fysiske forfatning, harmonien i truppen og ikke mindst spillestilen, så  kommer sejrene, siger cheftræner Thomas Westh Hansen.

Thomas Westh Hansen er tiltrådt stillingen 1. juli, og har tidligere været træner i Skjold, Lyngby U19, Hvidovre, Herlev og Avarta. Senest har han medvirket i podcasten Divisionsklubben, som en del måske har hørt.

          Trænersnak på grønsværen i Tingbjerg

– Vi vil selvfølgelig også møde modgang. Se blot det danske landshold, der på grund af omstændighederne taber de to først kampe og rejser sig derefter. Der kommer nogle bump på vejen, men det skal vi nok overvinde, vi skal nok få skabt en stærk trup, alt er dog ikke på plads endnu, men jeg er fuld af optimisme, slutter cheftræneren.

Til at hjælpe sig har han Poul Olesen og Brahim Gassa som som assistenttrænere. En tidligere hveps Benjamin Seker er blevet ansat som fysisk træner, og Jens Emanuelsen fortsætter som målmandstræner.

Thomas Westh Hansen får allerede på mandag den 19. juli kl. 18.30 mulighed for at spillerne i kamp. Her møder BB Hvidovre på Tingbjerg Ground.

Derudover er der planlagt yderligere to træningskampe mod FC Roskilde og FC København U19, hhv. lørdag den 24. juli og lørdag den 31. juli. Begge kampe er kl. 12 og på Tingbjerg Ground.

(Foto: Thomas Løser)

netavisen 15. juli 21 kl. 10.30