Brønshøj er tæt på tilskuerrekord på Tingbjerg Ground

– Brønshøj Boldklub er i gang med et rekordforsøg, hvor vi forhåbentlig slår stadionrekorden og når op på 2.178 tilskuere til lørdagens kamp mod AB Tårnby, fortæller klubbens administrerende direktør Claus Wiingaard til netavisen. – Der er blevet knoklet med at sælge virtuelle billetter til årets første hjemmekamp, og i skrivende stund mangler der kun 214 billetter, for at vi når op på 2.178 solgte billetter og på den måde slår den 10 år gamle rekord.

                               

Det vil være et fantastisk signal til spillerne at vide, at over 2.178 tilskuere støtter dem. Og så er det selvfølgelig op til dem at ordne paragrafferne på banen !

Imponerende mange supportere og en del af vores sponsorer har gjort en indsats for, at vi kan slå rekorden på trods af de begrænsninger der er pålagt os i forhold til tilskuere. Det har virkelig stor betydning for Brønshøj Boldklub, at støtten til dette initiativ bakkes op. Klubben lider under de manglende tilskuer indtægter og salg på stadion. Dette har betydet at initiativet nu er udvidet med en Take-away ”stadionpakke” som består af:

8 hvepsebørger (Den lækre stadionpølse fra Herlev Fisk)

8 halv liters øl/sodavand

14 pølsebrød

– for bare 148- kroner + pant. Det er under indkøbspris.

Betingelsen for at købe denne pakke er, at man har købt en billet til kampen. Tilbuddet gælder i 14 dage, og pakken kan desværre ikke indtages på stadion eller i restauranten. Den købes ved henvendelse til Thomas Ibsen.

Billetterne sælges for 25 kr. stykket. Det er tilladt at købe flere, og et godt tilbud er 4 for 100,- kroner 😊 !!!

Man køber billetter ved at overføre 25,- kroner pr billet til 55344 (BB stadion).

Der er virkelig behov for al mulig støtte til spillerne, da vi jo er i en situation, hvor det handler om at sikre tre point i hver eneste kamp, så det bliver muligt at ”kravle op over stregen” i 2. division. Vi skulle gerne slippe for et neglebidende nedrykningspil. Truppen er ramt af et par karantæner og Andreas Horsebøgs skade fra sidste uges kamp mod FA2000, slutter Claus Wiingaard.