Brønshøj fik ikke en særlig lovende start på forårets træningskampe

Det er altid spændende, når årets første træningskamp skal spilles. For hvor står spillerne i dag – små to måneder før sæsonstarten ? Sådan havde man det også med BB, som lagde ud lørdag eftermiddag i Ledøje Smørum mod hjemmeholdet.

Selvfølgelig mødte man spændt op med store forventninger, for hvordan ville det ellers så succesfulde mandskab fra efteråret klare sig. Det blev imidlertid en skuffende omgang. Brønshøj tabte med 3-2 efter 1-0 ved pausen – og imponerede på ingen måde. Nuvel der blev skiftet meget ud undervejs, men man havde nu nok regnet med mindst en sejr. Størrelsen kunne være lige gyldig. Ledøje Smørum kom tilmed foran 2-0 efter pausen, før BB’s eneste lyspunkt nyankomne Elias Amani scorede to gange til slutresultatet 3-2.

Næste træningskamp er lørdag den 4. februar kl. 12 mod FA 2000 på Tingbjerg Ground.

netavisen lørdag den 28. januar kl. 17.05

Her er, hvad BB selv skriver om kampen

tekst og foto: Christian Haslund

Nederlag i første test

Det var koldt i lørdags, da vi spillede årets første træningskamp. Vores spillere var heller ikke helt brandvarme, da det endte med et 3-2 nederlag ude mod LSF. Men der er heldigvis to måneder til at spille sig i form.

I kampen var der uofficiel debut til Lucas Chang-Andersen, Lukas Kiilerich, Sebastian Weber Pedersen og Elias Amani, mens der også blev spilletid til en spiller fra vores egne række – Bertram Lynge Kjær.

LSF satte sig på kampen fra først fløjt, og i de første 12 minutter var det blevet til tre afslutninger for hjemmeholdet. Den største af disse var en friløber, men her fik angriberen lobbet bolden over både Lucas og målet.

Veltz med afbrænder

Vi måtte vente næsten 14 minutter før, vi kom frem til vores første skud på mål. Men Jeppe Orbes forsøg sad lige på keeperen.

Herefter fulgte to store muligheder til Mathias Veltz. Men begge gange måtte vores topscorer se målmanden nappe bolden.

LSF fortsatte med at dominere, mens vi ikke vandt nærkampene eller var helt skarpe i vores aflevering. Og efter ca. en halv times spil kom værterne foran. En LSF-angriber fik snittet et indlæg, hvilket gjorde, at bolden snød Lucas og strøg i mål. 1-0 til LSF, hvilket også var pausestillingen.

Cheftræner Thomas Westh Hansen foretog fem udskiftninger i pausen, og vi var også bedre på bolden i 2. halvleg.

Alligevel var det LSF, som var tæt på at komme på 2-0. Et kraftigt hovedstød blev sendt mod mål, men en flot refleksredning af Frederik Rej-Rosenqvist forhindrede scoringen. I den anden ende var der store chancer til Veltz, men begge forsøg blev misbrugt.

Halvvejs i 2. halvleg leverede Frederik igen en stærk redning, men han kunne ikke forhindre LSF i at komme foran 2-0 minuttet efter. Her snød LSF offside-fælden og kunne sende bolden i mål.

Minuttet efter kom vi på tavlen. Et godt løb af Marcus Porsgrunn i højre side førte til et indlæg i nærheden af det lille felt. Her stod Elias klar og med en firsttimer sendt han bolden i mål. 2-1. Den stilling holdt dog ikke længe. For et dårligt udspark førte til en stor LSF-chance, der desværre gav mål til hjemmeholdet. 3-1.

Der fulgte så en stor mulighed til begge hold. Weber med en stor afbrænder for os og endnu en klasseredning af Frederik efter en LSF-afslutning en meters penge fra målet.

To minutter før tid fik vi reduceret. Festim Mustafi tryllede sig igennem hjemmeholdets defensiv, inden han fandt Elias Amani, der kunne score sit andet mål i kampen. 3-2.

Det var det sidste som skete i kampen. En kamp, der ikke var videre imponerende fra vores side, og der skal arbejdes med nogle ting på træningsbanen. Men den gode nyhed er, at der er små to måneder til forårspremieren ude mod Marienlyst.

Næste træningskamp er lørdag den 4. februar kl. 12 på den nye kunst. Her møder vi FA 2000 fra 3. division. Der vil være gratis adgang til kampen.