Brønshøj fik sin revanche mod Roskilde KFUM og 3 uhyre vigtige point

Det lå simpelthen i luften, at Brønshøjs første hjemmekamp med publikum på Tingbjerg Ground i år skulle ende med en sejr. Herlig stemning på tilskuerpladserne, skønt solskinsvejr og et sprudlende hjemmehold – så kunne det da ikke svipse.

Og det gjorde det så heller ikke. Den uhyre vigtige kamp blev vundet af de sortgule med 2-0 efter 0-0 ved pausen. Kiggede man på stillingen i rækken før kampen, så var det faktisk et sekspoint opgør, som heldigvis gik hvepsenes vej.

Oskar Møller bragte BB foran 58 minutter ind i 2. halvleg og bare fem minutter før tid slog Mathias Veltz sejren fast til 2-0. Der kom 347 tilskuere til lørdagens kamp, og naturligvis var stemningen helt på toppen. I de to klubbers omvendte opgør i efteråret vandt Roskilde KFUM med 3-0, så godt kommet igen af de sortgule. Og dermed klatrede BB så endelig op i det rigtige felt. Lad os håbe det får lov at forblive sådan !

Næste kamp bliver arvefjendeopgøret mod AB i Gladsaxe Idrætspark. Den kamp spilles søndag den 2. maj kl. 13.00.