Brønshøj fortsat uden sejr på hjemmebane - 1-1 mod Herstedøster

Det er stadig svært for BB i Danmarksserien. Efter fem kampe er det blot blevet til seks point – og det er endnu ikke lykkedes at vinde på Tingbjerg Ground. Lørdagens hjemmekamp mod nyoprykkerne fra Herstedøster sluttede uafgjort 1-1.

Kort sagt så kører det slet ikke for de sortgule. De som troede, at nedrykningen til Danmarksserien blot ville være en enlig svale, må så småt indse, at en hurtig tilbagevenden til divisionerne bliver vanskeligere end ventet. Det begyndte ellers lovende. Efter bare 12 minutter gjorde Jeppe Orbe det til 1-0, da Herstedøsters målmand tabte bolden. Det udnyttede Orbe hurtigt til at lobbe den i kassen. Og stor jubel fra de trofaste supportere, som igen var mødt op for at større deres helte.

Men glæden varede kun et lille kvarter, så havde Herstedøster udlignet på et glimrende mål til 1-1. Efter pausen bølgede spillet frem og tilbage, men der blev ikke scoret mere, selvom BB faktisk havde gode muligheder.