Brønshøj gennembankede Greve med hele 6-1 og er med i toppen

Nå ja – det blev til et knebent nederlag i onsdags ude mod nedrykkerne fra Roskilde KFUM, men efter en ellers godkendt indsats, så det var lidt spændende, hvordan Brønshøjs spillere så ville tackle eftermiddagens kamp på Tingbjerg Ground mod Greve.

Men for pokker – hvepsene er virkelig giftige offensivt og stikker helt vildt for tiden. Som vi har skrevet før, så har det kun været et spørgsmål om tid, før divisionsholdet kom til at fungere. Og det kører i hvert fald nu. Angriberne scorer mange mål – og det gjorde de så sandelig også mod Greve, som blev sendt tilbage til Køgevej med en sæk på hele 6-1 efter 4-1 ved pausen.

Især i de første 45 minutter var BB sprudlende. Hele fire kasser blev det til, og de 540 tilskuere må have hygget sig i den bagende sol. I hvert fald dem fra BB. Inden der var spillet ti minutter stod det 2-0. Først scorede Mathias Veltz til 1-0 og kort efter Oskar Tranberg til 2-0. Greve fik reduceret, men så gjorde Nicolai Jægergaard det til 3-1 og i halvlegens sidste minut var Veltz på pletten igen til 4-1.

Efter pausen lynede Mathias Veltz for tredje gang til 5-1, og sandelig om ikke en Grevespiller øgede BB’s føring til det, som endte med at blive slutresultatet 6-1.

Fest og stemning på TG – det kørte bare for de sortgule. Næste opgave er fredag aften den 26. august, hvor BB for første gang nogensinde skal møde ny oprykkerne fra Gørslev. Det sker kl. 18.15.