Brønshøj har fået ny cheftræner !

Brønshøj Boldklub har indgået en aftale med som cheftræner i klubben.

                                           

– Han tiltræder den 1.juli og glæder sig til at komme i gang med at få sammentømret en trup af spillere, der vil investere i et træningsmiljø med 4 ugentlige træninger og med et mål om oprykning. Sådan fortæller klubbens direktør Claus Wiingaard til netavisen og fortsætter: – Det skal være et miljø, hvor sammenhold, fight og positivitet er i højsædet. Thomas er glad for at få mulighed for at træne Brønshøj og være med til at sammensætte en trup der vil genopfriske Brønshøjs DNA. Fight, sammenhold og et godt socialt miljø.

Thomas West er 47 år, bor i Rødovre med sin kone og 3 børn og har altid været tæt på Brønshøj. Han har  tidligere trænet Lyngbys U19, Skjold, Hvidovre, Avarta og Herlev så han har et indgående kendskab til 2. division og Danmarksserien.

Den nye cheftræner er i fuld gang med at sammensætte truppen sammen med sportschef Thomas Ibsen, og han har allerede tilknyttet den tidligere Brønshøj profil Benjamin Seker som fysisk træner.

– Et varmt velkommen til Thomas, men også til Benjamin som allerede så småt var i gang i går med speciel træning til en truppens spillere, slutter Claus Wiingaard.

netavisen 15. juni 21 kl. 11.00