Brønshøj har mistet en fantastisk god mand

Sidste uge blev Brønshøj ramt af to triste budskaber. Først om legenden Ove Andersens død, og kort efter om en af klubbens mest fantastiske aktive personligheder, Kalman Legradis. Sidstnævnte budskab gjorde nok mest ondt, for Kalman blev bare 60 år. Netavisens redaktør havde selv fornøjelsen at spille adskillige kampe med ham, ligesom vi havde et fint samarbejde i forbindelse med kræmmermarkederne på Bellahøj.
På BB’s hjemmeside har man skrevet nogle pæne ord om den ihærdige klubmand, som vi her bringer videre.
Det var med stor sorg, at vi i fredags modtog nyheden om Kalman Legradis bortgang i en alder af blot 60 år.

Kalman har været et stort aktiv for Brønshøj Boldklub – både på og uden for banen – som spiller blev det til 453 kampe og 51 mål for diverse seniorhold. Uden for banen var han – siden midten af 1980’erne – holdleder for 5. holdet og efterfølgende for veteran-, superveteran- og mastersholdene.

Derudover har Kalman også været en del af forskellige bestyrelser og udvalg i klubben. Fra 2004 og frem til 2006 var han suppleant til bestyrelsen i moderklubben og fra 2006 frem til 2015 sad han i moderklubbens bestyrelse. Kalman var i årene 2011-2015 moderklubbens repræsentant i ApS’ets bestyrelse.

Kalman var også en del af Jubilæumsudvalget i forbindelse med klubbens 100-års jubilæum. Blot et af de mange udvalg, hvor Kalman har ydet en stor indsats.

Samtidig har Kalman også spillet en stor rolle i forbindelse med Bellahøj Kræmmerfestival. Her var han klubbens repræsentant og kræmmerchef fra 2004 og frem til nu. En uvurderlig indsats.

Vi har som klub nydt rigtig godt af Kalmans frivillighed. Uanset om det var til Motor Grand Prix, Kræmmerfestival, fyrværkerisalg, leder til five-a-side eller som kontrollør til 1. holdets hjemmekampe.

I 2014 blev Kalman også fortjent hædret med Hædersemblemet, som gives til en træner, leder eller person der har udført et frivilligt arbejde for Brønshøj Boldklub i mindst 10 år.

Der er ingen tvivl om, at vi som klub har mistet en ildsjæl, som med sin både hyggelige, festlige personlighed og store arbejdsindsats var et enestående og værdifuldt aktiv for hele BB. Han vil blive savnet!

Bisættelsen finder sted torsdag den 3. november kl. 11.00 i Buddinge Kirke.

Æret være hans minde!