Brønshøj havde to gyldne minutter, men tabte 3-2 til FA 2000

Lørdagens kamp i 2. division mellem FA 2000 og Brønshøj på Frederiksberg Stadion blev en dramatisk affære med hele fem mål og en udvisning. Desværre for BB vandt hjemmeholdet opgøret med 3-2 efter 2-0 ved pausen. Dobbelt ærgerligt for de sortgule var ellers kommet godt igen i starten af 2. halvleg.

Hjemmeholdet kom foran efter 29. minutter med 1-0 og det blev 2-0 små ti minutter senere. Det gik man til pausen med.

Brønshøj fik en drømmestart i 2. halvleg. Efter 49 minutter fik BB reduceret ved Bayan Fenwick til 2-1, og bare et minut senere udlignede Aleksandar Lazarevic til 2-2. Hermed var alt lige igen, og spillet bølgede frem og tilbage.

Men efter 69 minutter gik det galt igen i BB’s forsvar, og det lykkedes for FA 2000 at score det, som skulle vise sig at være et sejrsmål til 3-2. Efter 83 minutter fik Aleksandar Lazarevic rødt kort for en albue, og det betyder karantæne. Uheldigt for han er svær at undvære !

I de døende minutter blev Andreas Horsebøg så alvorligt skadet, at han måtte bæres fra banen. Dermed gik kampen i otte minutters overtid, men altså med et 3-2 nederlag til de sortgule.

Næste lørdag spilles endelig på Tingbjerg Ground igen, når AB Tårnby kommer på besøg. Amagerkanerne var hjemme ved at overraske mod HIK, men tabte 2-3 efter at have ført 2-0.