Brønshøj-Husum Avis er solgt til Sjællandske Medier

Den gamle lokalavis har skiftet ejer. Sjællandske Medier har købt Brønshøj-Husum Avis med i en pakke med en del andre lokalaviser. Dog vil der ikke indtil videre ske de store ændringer. Personalet fortsætter, og avisen vil fortsat have redaktion i Søborg.

         

– Ja historien går sin gang, siger netavisens redaktør, som tidligere var udgiver af Brønshøj-Husum Avis gennem 13 år. Men i disse tider er det en fordel at være flere aviser under samme tag, og Sjællandske Medier er jo et stort foretagende. Så her fra skal lyde et held og lykke med handlen.

På hjemmesiden skriver Sjællandske Medier blandt andet:

“Sjællandske Medier styrker sin position i hovedstadsområdet med overtagelsen af fem ugeaviser, som udkommer omkring København. Det er drejer sig om Ballerup Bladet, Gladsaxe Bladet, Brønshøj-Husum Avis, Rødovre Lokal Nyt og Folkebladet for Glostrup, Brøndby & Vallensbæk. Ugeaviserne omkring København er alle stærke lokale brands og har igennem mange år opbygget stærke lokale positioner både redaktionelt og salgsmæssigt i området. I forbindelse med overtagelsen samles kræfterne, og Sjællandske Medier har derfor valgt at tilpasse egne udgivelser, som overlapper med de nye ugeaviser”.

netavisen 15. juni 21 kl. 15.25