Brønshøj kører videre - scorede sejrsmål i overtiden mod B.1908

Vil man se mål – mange mål – så kom til Brønshøjs kampe i denne sæson. Med et gennemsnit på mere end tre pr. kamp er de sortgule Danmarksseriens mest scorende mandskab. Og så kan BB føje endnu en kvalitet til det hele – nemlig at man scorer i kampenes døende minutter. Således i lørdagens svære udekamp mod B. 1908, som netavisen havde advaret imod, men som heldigvis sluttede med BB-sejr på    3-2.

Mens disse linjer skrives, er Brønshøj nummer 1 i Danmarksserien og med et målgennemsnit på over tre pr. kamp. Det er ganske enkelt imponerende. Som vi har skrevet før, så tror vi på, at BB kommer med i oprykningskampen. Det mandskab man råder over i dag er så sprudlende og stærkt, at mulighederne er mega store.

Oskar Tranberg bragte BB foran inden der var gået et kvarter, men i halvlegens sidste kvarter fik hjemmeholdet mere styr på tingene og bragte sig i spidsen 2-1, hvilket blev resultatet efter de første 45 minutter.

Da der manglede ni minutter af ordinær spilletid udlignede Casper Neerborg, og ligesom man havde indrettet sig på et uafgjort resultat, scorede Rasmus Suhr til 3-2 flere minutter inde i overtiden. En ny fantastisk afslutning af BB’erne.

Næste opgave er også på udebane – nemlig i Karlslunde – se blot annoncen her under !

Men summa summarum – tillykke til BB’s kanondrenge – det er fantastisk godt gået !!