Brønshøj led sit første nederlag 1-2 til Greve

Så har Brønshøj prøvet det hele i sin første sæson i Danmarksserien. Lørdag eftermiddag blev det til første nederlag, da Greve på hjemmebane vandt 2-1 efter 1-0 ved pausen. BB tillod sig oven i købet at brænde et straffespark, som ellers kunne have bragt balance i regnskabet.

Hjemmeholdet kom i spidsen efter 14 minutter, og den stilling holdt til pausen. I 2. halvleg fik Rasmus Suhr  udlignet til 1-1, og så kunne det jo gå til hvilken side, det skulle være. Men desværre scorede Greve endnu engang til 2-1. Det kunne Rasmus Suhr så have udlignet med sit andet mål, men hans straffespark blev brændt. Og så svingede spillet ellers frem og tilbage – og stillingen holdt kampen ud.

Næste kamp bliver på Tingbjerg Ground, når BB på lørdag tager imod Herstedøster. Her fløjtes op kl. 14.00.