Brønshøj røg ud af pokalen - nu gælder det Danmarksserien !

Der skal ikke herske tvivl om, at Ishøj var det bedste mandskab i aftenens pokalkamp på Tingbjerg Ground mod Brønshøj, men 5-1 var nu lige i overkanten. En sejr på et par mål havde været mere korrekt. Men pyt – BB’s pokaleventyr er slut, og nu kan de sortgule koncentrere sig om Danmarksserien, som i virkeligheden også er vigtigere.

Man kan nedvurdere Danmarksserien i forhold til 3. division, men kigger man på tilskuertallene til kampene, så er det faktisk slet ikke så tosset. Aftenens kamp blev overværet af omkring 560 tilskuere, og kigger vi på tallene til hjemmekampene, så lyser det igennem, at der er mange mere eller mindre lokale opgør, som samler tilskuere.

Sådan så der ud, mens BB spillede pokalkamp mod Ishøj på Tingbjerg Ground.

Ishøj førte 2-0 ved pausen på to dumme mål, som Brønshøj godt kunne have undgået. Efter pausen blev det også 3-0 på straffespark og 4-1 på et selvmål. I mellemtiden havde BB reduceret til 3-1. Kort før tid blev det 5-1 på et flot men også heldigt hovedstødsmål, som totalt snød BB’s målmand. Det skal siges, at hjemmeholdet havde flere kæmpe chancer, men bolden ville ikke i kassen, så de 5-1 blev slutresultatet.

Næste opgave er på lørdag, hvor Brønshøj skal møde Herstedøster på Tingberg Ground. Der fløjtes op kl. 14, og mon ikke BB kan sikre sig endnu tre vigtige point. Vi tror det !