Brønshøj slog Hvidovre i årets første træningskamp

Lad os med det samme slå fast, at det de små 150 tilskuere så mandag aften på Tingbjerg Ground i træningskampen mellem BB – Hvidovre, så lovende ud. Der blev kæmpet fra først til sidst, og selvom gæsterne måske nok i længen den var bedst, så var viljen ikke til at rokke hos de sortgule.

Sejrsmålet faldt i kampens overtid. Haris Mir som er blevet rykket op fra U19 holdet leverede en glimrende assist til Mathias Veltz, og han udnyttede den perfekt til at score kampens eneste mål.

En 1-0 sejr over et mandskab fra 1. division må give en masse selvtillid til spillerne. Og som vi skrev før, så blev der kæmpet en vis del ud af bukserne gennem hele kampen. Hvidovre havde det bestemt ikke nemt. Det tegner godt, men lad os nu lige se næste træningskamp også, før vi går helt amok. Den er mod Roskilde FC og spilles på lørdag den 24. juli kl. 12 på Tingbjerg Ground.

Lad dette være starten på rejsen tilbage til divisionsfodbolden. Ja, ja – men når der er grund til det, er det helt tilladt at “løbe lidt over” !!

Foto: Thomas Løser