Brønshøj spillede 2-2 mod Nykøbing F. i en glimrende træningskamp

Det blev 2-2 i dag mod en stærk modstander fra 2. division hjemme på kunsten i Tingbjerg. BB var effektive i 1. halvleg, men blev straffet i 2. halvleg pga. to fejl. Men samlet set en godkendt præstation. Ashab Mukudajev og Mican Atici scorede hvepsenes mål.
Brønshøjs Christian Haslund skriver følgende om kampen

Da vi mødte Nykøbing FC i sommers til en træningskamp, skulle der gå næsten 40 minutter før det første skud på mål kom. Så lang tid skulle vi ikke vente i dagens træningskamp. For efter ni minutters spil satte Casper Neerborg sin mand og spillede bolden i dybden til Ashab. Helt alene med målmanden var Ashab kølig og viste sine evner som målscorer, da han tjippede bolden over keeperen og i mål. 1-0 til os.

Ashab Mukudajev har lige bragt os foran 1-0 (Foto: Thomas Løser)

Herefter fulgte et par løse chancer til gæsterne, men intet der voldte nogle problemer for Lucas Chang-Andersen og defensiven. Anderledes skarpe var vi i den anden ende. Nykøbing fik ikke headet bolden ordentligt væk og i stedet for ramte bolden Nicolai Jantzen i ryggen. Her gled en NFC-spiller i forsøget på at cleare bolden og det gav Mican muligheden for at flugte bolden i mål til stillingen 2-0.

Efter 28 minutter kom Nykøbing frem til deres største chance. De tog chancen ude fra, men Chang fik blokeret. En NFC-spiller var hurtig over returen, men lige så hurtig var Chang og han fik nok engang blokeret bolden. En flot dobbeltredning af keeperen.

Kort tid efter viste Chang sig igen frem med en ny flot redning, da han kom helt ned til stolpen og fik slået bolden ud til hjørne.

Lucas Chang-Andersen med dobbeltredning (Foto: Thomas Løser)

Fem minutter før pausefløjtet var vi tæt på at komme foran 3-0. Mican blev sendt afsted i dybden. Han søgte mod mål, men vinklen blev lidt for spids. Det forhindrede ham dog ikke i at forsøge sig, men han måtte se bolden tage undersiden af overliggeren.

En rigtig flot 1. halvleg, hvor Nykøbing var mest på bolden. Men vi stod godt og formåede at straffe dem, når vi var oppe i deres felt.

Nykøbing FC kom stærkt ud til 2. halvleg og fik presset os. Og fem minutter inde i halvlegen fik de reduceret – dog ikke i åbent spil. Et frispark blev snittet videre og bolden ramte Chang i brystet. NFC var først på returen og kunne sparke bolden i mål. Reducering til 2-1.

Gæsterne fortsatte med at presse på, men de havde svært ved at komme igennem vores defensiv, som stod stærkt. De fleste af deres afslutninger fra forsøg fra distancen, der ikke skabte de store udfordringer for Chang. Bedste forsøg var et frit hovedstød omkring straffesparkspletten, men det blev headet langt forbi mål.

Med 12 minutter tilbage lavede vi desværre en stor forsvarsfejl, hvor bolden blev spillet hen til en NFC-spiller, som kunne score i et tomt mål til stillingen 2-2. Et irriterende mål at give væk.

Det var som om, at Nykøbing FC’ udlignende mål satte gang i os igen og vi fik skabt et par chance – begge til Ali Shah – men igen mål.

Det hele sluttede derfor 2-2 og vi kan endnu en gang være tilfredse med præsentationen – denne gang mod et stærkt hold, der ligger nr. 5 i 2. division.

Næste træningskamp er allerede om to dage – lørdag den 24. februar kl. 11.30 – hvor vi på udebane møder Ishøj IF fra 3. division.