Brønshøj spillede en god kamp mod Superliga aspiranterne

Da man så programmet for sommerens træningskampe, faldt opgøret mod Superliga aspiranterne Hvidovre i øjnene. Var det ikke en lidt for stor mundfuld ? Svaret kom lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground, hvor BB gjorde en overordentlig fornuftig figur mod Hvidovre mandskabet.

Mathias Veltz scorer til 1-0 i starten af kampen

Tilmed kom Brønshøj foran i kampens start, da Mathias Veltz efter bare fire minutter gjorde det til 1-0 for hjemmeholdet. Den føring varede dog kun et enkelt minut, så havde gæsterne udlignet. Og efter 37 minutter blev det 1-2, hvilket var resultatet efter første halvleg.

Efter pausen lynede Mathias Veltz for anden gang i kampen til 2-2, men indenfor de sidste tyve minutter fik Hvidovre scoret to gange til slutresultatet 2-4.

Her udligner Mathias Veltz til 2-2 i anden halvleg.

Så altså det første nederlag til de sortgule i efterhånden mange kampe, men det var vel ventet i dag, hvor det vigtigste for spillerne var at få noget god kamptræning i benene. Og stor ros til hele holdet. Specielt i forsvaret stod BB godt, så længe kræfterne holdt. Man bød Hvidovre op til dans og gjorde det glimrende. For helt naturligt var første divisionsholdet mere op i tempo og mest på bolden, men hold blot hovedet højt, denne træningskamp kan kun styrke optimismen til den kommende turnering.

Næste lørdag er det ude mod 2. divisionsholdet fra Frem i Valby Idrætspark. Den kamp spilles kl. 12.00.