Brønshøj tabte 1-2 til Karlslunde og spiller sidste træningskamp tirsdag

Brønshøj havde besøg af Karlslunde i næstsidste træningskamp før sæsonen starter for alvor. På Tingbjerg Ground tabte hjemmeholdet 1-2 til gæsterne efter 0-1 ved pausen. Men man skal nu ikke lægge for meget i resultatet, eftersom torsdagens træning var ekstremt hård, hvilket kunne ses mod afslutningen af kampen.
Det var en god træningskamp, hvor begge hold kom frem til en del skudforsøg. Karlslunde var foran med 0-2, før Aleksandar Lazarevic reducerede kort før tid. Der blev i sagens natur skiftet meget ud i løbet af kampen, så trænerteamet kunne danne sig et indtryk af den kommende startopstilling til første betydningsfulde kamp, som er pokalkampen ude mod Roskilde KFUM.
Tirsdag aften kl. 18.30 spilles sidste træningskamp på Tingbjerg Ground, når VB 1968 kommer på besøg.
Her er hvad Brønshøjs Christian Haslund skriver om kampen:

Trætte ben i træningskamp

Der var blevet trænet hårdt om torsdagen, inden træningskampen mod Karlslunde. Det gav trætte ben og et mindre højt tempo, da Karlslunde vandt 1-2 på Tingbjerg Ground i går. Aleksandar Lazarevic scorede vores enlige mål.

Vi kom godt fra land med afslutninger til Mads Walter, men som desværre ikke ramte inden for målrammen.

Det gjorde han dog i det 8. minut, hvor han blev spillet helt fri af Michael Lumb og bare skulle sætte indersiden på. Walter fik sendt bolden i mål, men måtte se sit mål blive annulleret pga. offside. Optagelserne fra VEO viste, at det var en tvivlsom offside.

Masser af skud

Både vi og Karlslunde kom frem til masser af afslutninger – for det meste ude fra – men ingen af disse forsøg voldte for alvor keeperne nogle problemer.

Men i det 30. minut fik vi ikke sparket bolden ordentligt væk. Den røg ud til Karlslunde, som sendte bolden ind til deres angriber på kanten af feltet. Her blev der sparket fladt og i det nærmeste hjørne uden chance for Lucas Chang-Andersen i målet. 0-1.

Vi forsøgte at få en udligning inden pausen, men hverken Festim Mustafi, Tarik Mourhrib eller Lukas Kiilerich kunne få passeret Karlslundes målmand.

Store chancer

Med fem minutter spillet af 2. halvleg fik vi kombineret os fint igennem Karlslundes defensiv. Desværre lå bolden til Michael Lumbs højreben, og han fik ikke nok fart i afslutningen.

Et par minutter senere var det gæsternes tur til at få en stor chance. Der blev spillet ind til Karlslundes angriber, som stod helt fri i feltet. Men angriberen havde glemt sin børnelærdom om at holde kroppen inde over bolden, og i stedet for endte det med et forsøg meget langt over mål.

Herefter fulgte flere skud fra distancen.

Mål i begge ender

Med lidt under 20 minutter tilbage af kampen kom Karlslunde foran 0-2. Gæsterne kom igennem i venstre side efter et målspark, og inde i feltet kunne en fri Karlslunde-spiller sende bolden bag en chanceløs Chang.

Godt og vel 10 minutter senere erobrede Aleks bolden højt på Karlslundes banehalvdel. Han spillede bolden ud til en helt fri Tarik, men han fik sendt bolden både over målmand og mål.

Anderledes skarp var Aleks fem minutter senere. En Karlslunde-spiller valgte at sende en høj bold ind til kanten af eget felt. Her stod Aleks klar, og med et tørt hug sendte angriberen bolden i mål til slutstillingen 1-2.

En træningskamp mere

Selvfølgelig er det ikke sjovt at tabe, men der var også blevet trænet hårdt og med fokus på fysikken i dagene op til kampen. Der var da også flere gode momenter i kampen.

Desværre måtte vi se Lukas Kiilerich forlade kampen i pausen. Efter et frisparksforsøg tog han sig til baglåret og fik også is på. Vi håber ikke, at det står alt for slemt til med Kiilerich.

Mht. træningskampe, så er der en enkelt tilbage, inden det går løs i pokalen og Danmarksserien hhv. den 8. og 12. august. På tirsdag den 1. august kl. 18.30 møder vi VB 1968 fra den anden DS-pulje på Tingbjerg Ground.