Brønshøj udskiftede otte spillere i kampen mod Allerød og vandt 2-1

Lørdagens træningskamp i Allerød mellem BB og hjemmeholdet sluttede fortjent 2-1 til de sortgule, og dermed fik holdet sin første sejr i 2024. Det var en glimrende træningskamp mellem to klubber, der ligger tæt på hinanden i Danmarksserien. Læs her Brønshøjs eget referat skrevet af Christian Haslund.
Brønshøj tog sin første sejr i 2024, da vi i dagens træningskamp besejrede Allerød 2-1 på udebane. En prøvespiller og Nikola Bursac scorede vores to mål.

Der var mange nye med i dag, bl.a. to prøvespillere. Derudover så var Daniel Soidik også tilbage på banen og fik en halv time i benene. Der var også en del ude med småskavanker, så de to trænere havde rystet posen.

Det gav en lidt rodet 1. halvleg, hvor vi da havde vores momenter, men også havde plads til forbedringer.

Inden vi fik scoret i det 15. minut, så var vi tæt på et par gange, men Allerød slap med skrækken. Men efter et kvarters spil gik den ikke længere for hjemmeholdet. Nicholas Marfelt slog et hjørnespark mod forreste stolpe. Her fik Nicolai Rasmussen sendt bolden bagud til en af vores prøvespiller, der med en følt inderside sendte bolden i kassen. 1-0 til os.

Efter målet kom Allerød bedre med i kampen og kom frem til deres muligheder. I det 22. minut fik de udnyttet en af disse muligheder. Lucas Chang-Andersen kom ellers godt ud af sit mål og fik slået et hjørnespark væk. Allerød fik dog sendt bolden tilbage i feltet. Her lignede det en mislykket afslutning, men heldigt for Allerød strejfede bolden en Allerød-spiller og gik i mål til stillingen 1-1.

Herefter bølgende kampen lidt frem og tilbage med chancer til begge hold. Vi burde nok have bragt os foran igen efter 37 minutter. Her endte bolden hos Nicolai Jantzen efter et godt pres, men han fik sparket over et næsten tomt mål.

Kort tid efter var Allerød tæt på efter tre kæmpe chancer. Men Chang leverede to flotte redninger og Pierre Kanstrup fik kastet sig ned i den sidste af de tre Allerød-afslutninger.

Lige inden pausefløjtet var der en grim kollision mellem Chang og en Allerød-spiller. Chang kom heldigvis hurtigt på benene igen, men kunne mærke slaget. Allerød-spilleren lå lidt længere på banen, men kom til sidst op og stå.

Efter pausen

Da 2. halvleg begyndte satte vi os på kampen fra start af. 2. halvleg var også kun et par minutter gammel, da vi kom frem til to store chancer efter et hjørnespark. Først fik Hashiba sendt bolden på overliggeren – tæt under mål – og på returen fik Allerød reddet på stregen.

Brønshøjs sejrsmål på straffespark scoret af Nikola Bursac

Vi fortsatte med at skabe masser af chancer, men Allerøds keeper – Frederik Rej-Rosenqvist – stod en flot kamp og forhindrede vores andet mål.

Allerød kom ikke frem til meget i 2. halvleg, men var med et kvarter tilbage af kampen tæt på at bringe sig foran. Pludselig stod en Allerød-spiller helt fri i feltet, men Chang kom fremragende ud af sit mål og fik blokeret afslutningen.

Med 3-4 minutter tilbage af kampen fik vi straffespark efter Allerød havde haft hånd på bolden. Vores nye angriber Nikola Bursac gik frem mod pletten og sendte sikkert kuglen i kassen. Godt nok håbede Allerøds målmand til den rigtige side, men bolden sad så yderligt, at han ikke kunne nå den. 2-1 til os.

Et par minutter senere fløjtede dommeren kampen af og de mange fremmødte Brønshøj-fans kunne juble over den første sejr i 2024. Men vigtigst var, at trænerne fik set en masse spillere i aktion. Der er ting fra kampen, som skal trænes, men også mange ting, der fungerede. Vi har stadig fem træningskampe tilbage, så masser af tid til at få aftalerne og spillet på plads.

Den første af de fem resterende træningskampe er på torsdag den 22. februar kl. 16.20, hvor vi møder 2. divisionsklubben Nykøbing FC hjemme på kunsten i Tingbjerg.