Brønshøj var så tæt på premieresejr - men fik kun uafgjort

Det er næsten til at tude over. Indtil få minutter før tid var stillingen 1-0 til BB i forårets premierekamp på Tingbjerg Ground mod Tårnby FF, men så skete katastrofen – gæsterne fik udlignet på et dommedagshug til 1-1, og derved blev det så. Søren Sørensen havde ellers under stor jubel bragte Brønshøj foran godt et kvarter ind i anden halvleg på et flot hovedstød.

Glædeligt mødte ikke færre end godt 900 tilskuere op til en kamp, som blev præget af to gode forsvar. Men pokkers ærgerligt for BB, for uafgjort er ikke nok i kampen om oprykning, hvor topholdet Sundby nu kan rykke yderligere fra.

Næste opgave er også på hjemmebanen i Tingbjerg, hvor Gørslev kommer på besøg. Det sjællandske mandskab er også med i kampen om oprykning, så igen – ikke mere uafgjort for BB – kampene skal vindes !

Kampen spilles Skærtorsdag den 28. marts kl. 14.