Brønshøjs Silas imponerer endnu engang i den nye musical "Kinky Boots" på Det Ny Teater

I søndags den 20. februar kunne Brønshøjs forrygende tusindkunstner Silas Holst fejre sin 39 års fødselsdag. Og sikken en karriere han har formået at skabe sig, siden hans første sejr i Vild med Dans i 2011. Hvis nogen gik og troede, at Silas kun var en fremragende danser, så må man bestemt revidere sin opfattelse. Han har bevist, at han har mange flere talenter. Både som sanger og skuespiller. For hvert år bliver der lagt endnu et lag på de ting, han formår.

Netavisens redaktør kontaktede et dengang nyt yngre stjerneskud for godt ti år siden, og spurgte ham, om han ville komme og overrække pokalen til Årets Idrætsmand 2012 i Brønshøj. Det var lige efter sejren i Vild med Dans.

Foto: Hasse Ferrold, netavisen

     

Og det ville han gerne. – Det er da en stor ære, så jeg kommer, sagde han. Og så mødte en beskeden, ydmyg og meget sympatisk Silas Holst op og overrakte præmien.

Ak ja der er godt nok gået ti år siden da.

Som tiden er gået, er det blevet til endnu et par sejre i Vild med Dans, deltagelse som sanger i Dansk Melodi Grand Prix, revyskuespiller og etableret musicalartist. Det er derfor, vi tillader os at bruge betegnelsen tusindkunstner. Man kan så spørge sig selv – hvad bliver det næste ?

Silas Holst har boet i Brønshøj i mange år, og han elsker sin bydel.

Og nu er han i fuld gang med en ganske forrygende forestilling på Det Ny Teater, hvor han har en af hovedrollerne i “feelgood-musicalen” KINKY BOOTS, som handler om venskab, kærlighed og om at overvinde fordomme. En ren fest på høje hæle.

Det har væltet ned med gode anmeldelser, og lad os lige tage lidt af handlingen her.

Charlie, der er arving til en skofabrik, kæmper for fabrikkens overlevelse. Hjælpen kommer uventet da han møder den flamboyante natklub-artist og drag queen Lola. Sammen beslutter de at producere ”kinky boots” – glitrende og meget højhælede støvler til mænd. Så sker der noget!  

De to meget forskellige mænd opdager, at de har mere tilfælles, end de nogensinde havde forestillet sig. En skøn livsbekræftende fortælling om at skifte – ikke bare sko – men også tankesæt for at skabe noget unikt sammen: “Kinky Boots” og et særligt venskab.

Silas spiller Lola og Simon, og derfor ser man ham også i forestillingen som en meget flot kvinde.

“Kinky Boots” har vundet det hele: Tony Award og Olivier Award for bedste musical og sågar Grammy Awards. Den dynamiske og iørefaldende musik er skrevet af pop-ikonet Cyndi Lauper, der i firserne fik en hel verden til synge med på sange som: Girls Just Want to Have Fun, True Colors og Time after Time.

Handlingen i Kinky Boots er baseret på den britiske film af samme navn. En af Broadways største musicalsucceser de sidste 10 år kan nu ses på Det Ny Teater.

               

                              Silas Holst ses her sammen med den engelske skuespiller Vivienne McKee

netavisen 18. februar 22 kl. 11.05