Brønshøjs tapre superpige Ulrikke holder ud i TV 2's Korpset

Ja man stiller sig selv mange spørgsmål, når man sidder og ser TV 2-serien Korpset, som man i realiteten kunne kalde for en uge i helvede. For hvem i alverden kan dog finde på at melde sig til den slags ? Deltagerne udsættes for de mest ekstreme udfordringer, og efter femte program onsdag aften er halvdelen af i alt 14 deltagere faldet fra. Men Brønshøjs superpige Ulrikke Evensen fra Knabstrupvej holder ud. Hun er stadig med i dette vanvittige spil. Ekstra bemærkelsesværdigt fordi hun ganske simpelt er den mindste af deltagerne.

Netavisen har fulgt med serien indtil nu, og vi må tilstå, at respekten for Ulrikke vokser uge for uge. Det er stort set jægerkorps udfordringer, deltagerne bliver budt på, men hun er mega sej og har uden at klynke kæmpet sig igennem indtil nu. Vi taler om at være i isvand i otte minutter, løbe adskillige kilometer med stor oppakning, fyldte vanddunke og træstammer. Deltagerne er på hele tiden og kan risikere efter en lang arbejdsdag at blive kaldt ud på natlige opgaver.

 

Klar til udspring fra syv meter i koldt vand – og på hovedet !! Ulrikke vidste godt før hun meldte sig til, at det ville blive ekstremt hårdt, men vi er sikre på, at det er hårdere, end den seje Brønshøj pige havde troet. Mest bemærkelsesværdigt er det, at hun er det helt stille vand. Ingen lægger egentlig meget mærke til hende, men hun er der – og hun gennemfører alt, hvad hun bliver budt.

Her er det en distance på omkring syv kilometer, der skal løbes på tid. Bemærk opbakningen – men Ulrikke klarede skærene med glans.

Vi er kun nået til fem afsnit – sjette kommer onsdag aften i næste uge, og vi vil råde alle læserne til at bruge de omkring tre kvarter til at se, hvor fantastisk Ulrikke klarer det. Man tror simpelthen det er løgn, så hårdt er de strabadser der bliver budt på. Men Brønshøjs superpige holder ud og er blandt de sidste syv. Kig blot på TV 2 onsdag aften !

Godt gået Ulrikke !!