Brønshøjs Ulrikke løb sig til Danmarksmesterskabet i Lang Trail

Netavisen har før skrevet om den ukuelige Ulrikke Evensen og hendes flotte resultater gennem tiden og ikke mindst hendes fortsatte store ambitionsniveau. Og forrige weekend opnåede hun så endnu en triumf, idet hun blev Danmarksmester i Lang Trail på Bornholm. Det drejer sig om at løbe 64,5km med 2700 højdemeter. 

 

Klokken 08.00 gik starten til DM i Lang Trail fra Brohuset ved Hammershus. Løberne skulle ud på en 63 kilometer lang rute i de bornholmske klipper.

Den bornholmske VM-deltager og landsholdsløber Laura Hulgaard fra Tejn IF skulle have have været blandt favoritterne, men kunne ikke stille til start på grund af en overbelastningsskade i foden.

Favoritten hos kvinderne var Ulrikke Evensen. Hun har OCR-løb som sin hoveddisciplin, men er også en yderst habil trailløber. Landholdstræner Søren Rasmussen havde inden løbet udpeget Ulrikke Evensen som favorit. Hun skuffede ikke og kom ind med vindertiden på 6:27:57. Efter løbet var hun godt tilfreds med dagens sejr.

 – Jeg vandt DM i kort Trail i 2019, og DM i lang Trail i 2020. Så har jeg haft nogle skader, og jeg løber primært OCR. Derfor har jeg faktisk ikke haft mulighed for at være med siden 2020. Så jeg synes, det er fedt, at kunne starte min sæson med den lange her, siger Ulrikke Evensen.

Godt gået af Brønshøjs superpige !