Byggeriet Kobbelvænget og Gadelandet skrider stille og roligt frem

Sådan skal det ende med at se ud, når den kæmpe store ejendomsbebyggelse i Kobbelvænget/Gadelandet står færdig. Et kæmpe projekt man satte i gang for snart fem måneder siden, og som stille og roligt arbejder sig hen imod færdiggørelsen i ultimo 2022. Det er i hvert fald fra det tidspunkt, man forventer indflytningen starter.

Men der er stadig en lang og sej proces at skulle i gennem. Der er gravet og gravet, revet ned og planeret. Så starten på selve opbygningen er endnu ikke gået i gang. Men det varer sikkert ikke længe. Bjerge af jord har man kunnet se, og store maskiner har arbejdet ihærdigt.

Der opføres byggeri af i alt 363 bæredygtige boliger i størrelsen 31-114 kvm. Boligtyperne udgør både mindre lejligheder velegnet til den enlige eller studerende samt små og store familieboliger og enkelte rækkehuse.

De eksisterende administrationsbygninger besvares for at opnå bæredygtighed og flere af de omkringliggende bygninger er allerede blevet istandsat og er under udlejning til kontor og erhverv. Butikkerne ud mod Frederikssundsvej er også under udlejning.

Sådan kommer det til at se ud mod Gadelandet

De Forenede Ejendomsselskaber har lagt Kobbelvænger/Gadelandet projektet online på deres hjemmeside. Man skal bemærke, at der er mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev, hvori man får en mail løbende, når der er nyt omkring byggeriet.Man kan gå ind på siden her – https://www.dfe.dk/bolig/bolig/broenshoej-projektboliger

Og vær opmærksom på, at der ikke findes en opskrivningsliste endnu, så man kan altså ikke skrive sig op til en bolig. Men hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet, sørger DFE naturligvis for at sende en mail ud med det, så snart det er muligt.