Christoffer Rosenkrands - naturligt med en Metro til Brønshøj

Man kan ind i mellem læse om fremtidsplaner omkring Metroen, og for nylig blev det nævnt i flere medier, at man kunne have en ide om at lave en Metro mellem København og Malmø. Så er det jo klart, at tankerne falder hen på Brønshøj – hvorfor får vi ikke en Metro i 2700 ?

En af vore lokale politikere Christoffer Rosenkrands, som er medlem af Brønshøj-Husum Lokaludvalg og opstillet for Socialdemokraterne til kommunalvalget i efteråret har sin mening omkring det spørgsmål. Netavisen fik tirsdag formiddag fat i Rosenkrands for at få ham til at udbygge sin mening om en kommende Metro.

– Jeg har hele tiden haft den holdning, at 2700 Brønshøj – hvilket jo også indbefatter Husum og Tingbjerg – burde have haft en Metro allerede for længe siden, siger politikeren. – Det at komme ind til byen i dag er for os lokale en besværlig proces. Vi kan tage bussen eller S-toget fra Husum Station, men det tager sin tid. Med en Metro ville vi hurtigt kunne bevæge os rundt i København. Jeg vil finde det forkert, hvis man prioriterer en Metro til Malmø fremfor Brønshøj, som har været nævnt. Se blot på Vanløse, som har hele to Metrolinjer. Der er blomstret et butikscenter op, og der har man stor glæde af de hurtige forbindelser. Men skal vi have det i Brønshøj, kan det jo ligge langt ude i fremtiden. Jeg opnår måske ikke engang at opleve det i min arbejds- eller levetid. Derfor må vi presse på. Hele min familie bor i 2700 – vi er faktisk totale Brønshøjborgere – og derfor vil jeg kæmpe med næb og klør for en Metro til lokalområdet, hvilket jeg bedre vil være i stand til, hvis jeg kommer i Borgerrepræsentationen efter det kommende kommunalvalg. Det er naturligvis ikke det eneste lokale, jeg vil arbejde for, men en af tingene, slutter Christoffer Rosenkrands.

netavisen 25. maj 21 kl. 15.30