Coop365

 

Danmarks nye discountkæde inviterer til åbningsfest

 

Fredag den d.19. november åbner Danmarks nye discountkæde sin nye butik i Brønshøj, Søholm. Det sker på Frederikssundsvej 202, 2700 Brønshøj, hvor dørene slås op til den helt nye Coop365 klokken 8.00.

 

Det er den tidligere Fakta Søholm, der har gennemgået en større ombygning, og nu er klar til at invitere kunderne ind til skarpe tilbud, nyt grønt design og masser af økologi.

 

”Jeg glæder mig til at se kunderne igen og vise vores helt nye Coop365-butik, som vi er meget stolte over. Vores mål er, at det altid skal være billigt, nemt og godt at handle her. Så hvis der er kunder, der synes, der er noget, vi kan gøre bedre, så må de endelig tage fat i mig,” siger butikschef Kim Sølvberg Stryhn.

 

 

”Vi har spurgt kunderne, hvordan deres ideelle dagligvarebutik ser ud. Svaret er klart, at de ønsker at foretage hele deres indkøb i én og samme butik, så de undgår at skulle handle flere steder på en travl hverdag,” siger kædedirektør Thomas Nielsen.

 

”De vil også have kvalitet og ansvarlighed. Og de vil have det til den laveste pris. Derfor har Coop365 en kundefokuseret grøn og ansvarlig tilgang, som forener et godt og bredt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser. Det arbejder alle vores dedikerede medarbejdere på 365 dage om året at kunne levere – deraf navnet Coop365,” siger Thomas Nielsen.

 

Coop365-butikkerne har udvidet sortimentet og har 600-700 flere forskellige varer på hylderne end kunderne ellers har været vant til i discountregi. Mere end 400 varer på hylderne er økologiske og kæden tilbyder 10% bonus på al frisk frugt & grønt, hvis man handler med Scan & Betal – og så kommer man til og med også nemt og hurtigt igennem butikken.

 

 

Yderligere information:

Butikschef Kim Sølvberg Stryhn 31139445

Kædedirektør Thomas Nielsen, 2095 2299