Crazy Ivans kan opleves i Pilegården på torsdag

Fra folk til blues til rock’n’roll med Mik Schack, Søren Rislund, Ivan Sand og Olav Poulsen. Crazy Ivans giver koncert i Pilegården torsdag den 11. november kl. 20.00.

De fire musikere som tilsammen udgør Crazy Ivans kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år og kommer fra det ganske land.

Fra Aalborg kommer Olav Poulsen, der gennem den seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets bedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

I Rønde finder man den solide og utrættelige rytmeguitarist Ivan Sand. Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke, der blandt andet henter inspirationen fra Neil Young.

I Borup på Midtsjælland residerer Søren Rislund som vel nok vel mest kendt for sit 40-årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad. Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

Mik Schack fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i midt-70erne, og begyndte at spille med blandt andre Monrad & Rislund. Mik har til dato krattet vaskebræt i et uoverskueligt antal sammenhænge over det meste af verden.

Repertoiret: Klassiske rock- og bluessange samt værker af egen tilvirkning, -alt fremført med en kompetent glæde.

Arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Billetter fås på pilegarden.kk.dk.