Cykelfællesskabet på tour

(foto DGI.) 

Tirsdag den 7. juni kl. 10 kan man slutte sig til et stærkt felt af seniorer fra Brønshøj, som ikke bare fører på point i livets skole, men også er hinandens bedste hjælperyttere.

 I sommeren 2022 afholdes som bekendt Tour de France Grand Départ i Danmark med København som officiel startby. Cykelfællesskabet for seniorer i Brønshøj har begivet sig ud på deres helt egen Tour-mission. De professionelle ryttere har tilbagelagt 3.328 km, når de efter 21 etaper ankommer i Paris. Tirsdag den 7. juni kl. 10 begiver cykelfællesskabet sig ud på cykelture med afgang fra Rytterskolen på Brønshøj Torv. Alle kan være med, og når cykelturen er overstået bliver der talt sammen, hvor mange kilometer cykelfællesskabet har fået i benene efter tre måneder tilsammen. I skrivende stund har de seje seniorer faktisk allerede cyklet et helt Tour De France til sammen. Men kan de nå et til? Spænd cykelhjelmen og hjælp dem i mål.

Cykelfællesskab for seniorer i Brønshøj er etableret af Kulturhuset Pilegården og DGI Storkøbenhavn og drives i dag af frivillige. De cykler fra Kulturhuset Pilegården hver tirsdag og torsdag kl. 10. Det er gratis at deltage.