DBU København har kåret dette smukke motiv til årets foto 2017

Her er vinderbilledet taget af Thomas Løser, Brønshøj BK

DBU København har afholdt en stor konkurrence om at finde årets foto 2017 hentet fra den københavnske breddefodbold. På unionens hjemmeside retter man nedenstående tak til alle, der har indsendt bidrag til konkurrencen.

     Fortjent hyldest til BB’s fotograf Thomas Løser

En af dem var Thomas Løser, Brønshøj Boldklub, og hans motiv kan næppe være mere sigende for hvepsene ! Det gik fortjent hen og blev den endelige vinder. Læs her, hvad man skriver:

DBU København vil gerne takke for alle de mange bidrag i forbindelse med kåringen af årets foto fra den københavnske breddefodbold. Der var mange fantastiske billeder, som ramte ned i fællesskabet og klublivet i de københavnske klubber. Andre var flotte actionfotos som Martin Ladegaards pletskud af en Hvidovre IF-spiller, der laver en perfekt saltomortale efter sin scoring.

De mange flotte og skæve bidrag har gjorde det vanskeligt at finde en vinder, men DBU København var alligevel ikke i tvivl om at billedet af to drenge fra Brønshøj BK af Thomas Løser er årets foto 2017. Billedet har også fået næstflest stemmer på vores Facebook-profil og mange har kommenteret på vinderen.

– Brønshøj BK’s sjæl fanget på et enkelt foto, skriver Fritz Niko Busch.

– Fodbold, fællesskab og venskab. Love this foto!, skriver Zara Mellin.

Thomas Løser kan se frem til at modtage fire landskampsbilletter for sit bidrag til konkurrencen.

DBU København vil også gerne belønne billedet med flest likes på Facebook. Her er vinderen Max Mestour med 292 aktuelle likes. Max Mestour kan se frem til at få en landsholdstrøje som tak for sit bidrag.

Du kan se alle billeder på DBU Københavns Facebook-side.

Endnu engang tak for jeres deltagelse.

Fra 2700-netavisen skal lyde et STORT TILLYKKE til Thomas Løser !