De kan deres håndværk i Nykøbing F Revyen !

Torsdag aften var der premiere på årets Nykøbing Falster Sommerrevy, og den var igen imødeset med store forventninger. Ikke mindst fordi den sidste år blev kåret som Årets Revy. Så skulle man måske tro, det er svært at blive ved med at finde på og følge op. Men det klarer man i Nykøbing, hvor de medvirkende virkelig viser, hvor godt de kan deres håndværk.

Om det bliver Årets Revy igen i år skal være usagt. Men de indledende manøvrer til det blev i hvert fald foretaget denne sommeraften i Falsters hovedstad. Et tætpakket publikum morede sig højlydt gennem det meste af forestillingen, og det skortede heller ikke på klapsalver.

Indledningsvis vil vi starte med at rose de medvirkende i revyen. De er alle bragende dygtige, og alle gjorde deres ypperste. Rasmus Krogsgaard bliver simpelthen bedre og bedre for hvert år, – han kan jo alt den mand ! Bente Eskesen bliver ved med at overraske og behersker sine roller med stor overlegenhed. Troels Malling har mange spændende strenge at spille på, og morsom er han hele vejen igennem. Lisbeth Kjærulff falder også godt ind på holdet, ligesom Karen-Marie Lillelund med sin fremtoning og lune formår at få publikum op af sæderne.

Og så stor ros til musikken. Mickey Pless og hans mandskab var virkelig en fornøjelse at lytte til. Det swingede, når det skulle swinge, og var det mere almindelige rytmer, så sad det også lige i skabet.

Vi oplevede for øvrigt revydirektøren og kapelmesteren som sanger, da revyen præsenterede en flot hyldest til Dario, som vi jo mistede tidligere på året. Det var smukt !

Man gav også en hyldest til gamle Disney klassikere, hvor de kendte udøvende nu var blevet de mange år ældre. Det var både sjovt og fornøjeligt. Alle kunne genkendes til stor jubel for publikum.

Af indslag der ellers gjorde lykke var Nye Gardiner med Lisbeth Kjærulff og Bente Eskesen. Det handlede om Løkke Rasmussen, som var ved at indrette statsministerkontor, mens Mette Frederiksen så til. Et aktuelt indslag omkring statsministerens muligt exit.

M som i Musical var med hele koret, og den gik også rent ind. Igen var de medvirkende hver for sig og sammen utrolig morsomme.

Lad os også lige til sidst nævne Politisk Hittegodskontor med Rasmus Krogsgaard og Karen-Marie Lillelund, En Godnathistorie med Rasmus Krogsgaard – utroligt at han kunne fremføre og huske sin tekst på den måde, det skete og så den nærmest traditionelle monolog med Troels Malling, hvor han sidder i et hjørne af scenen og fortæller. Denne gang var det om ventelister.

Lidt rent lokalt blev vi heller ikke snydt for i Mere nyt fra Falster med alle medvirkende. Den går rent ind hvert år.

     

Nykøbing Falster Sommerrevy kører til og med 19. august.

Nykøbing Falster Revyen – Hele Danmarks revy (nyk-revybillet.dk)

Stjerner: ***** (ud af 6 mulige)

netavisen 9. juni kl. 11.00