De lokale idrætspriser blev uddelt i onsdags

Den tradition med at uddele årets lokale idrætspriser har stået på siden midten af 70’erne. Netavisens redaktør har i den forløbne periode med stor glæde uddelt prisen til de største lokale præstationer gennem en lang årrække. Først i Brønshøj-Husum Avis’ regi og siden i 2700-netavisens. Der blev hvert år uddelt to priser, idet også årets idrætsleder skulle med.

Overborgmesteren før hun afslører, hvem der er årets prisvindere.

I dag har Brønshøj-Husum Lokaludvalg overtaget denne tradition, og i onsdags uddelte man så for første gang i det regi priser til lokale idrætsfolk. Man havde fået overborgmester Sofie Hæstorp Andersen til at overrække priserne, som for udøvernes vedkommende gik til Brønshøj Boldklubs U14 talentpigehold, mens lederprisen gik til Amina Poulsen, Safa Mohammed, Shaima Ahmad og Noor Mohammed, som er svømmetrænere i Tingbjerg Svømmehal fra foreningen SheZone.

Arrangementet foregik i EnergiCenter Voldparken og omkring hundrede var mødt op. Det blev en hyggelig stund ikke mindst krydret af vores lokale popstar Juncker, som gav nogle af hans store hits.

(foto: Brønshøj-Husum Lokaludvalg)