De sidste 10 minutter scorede Husum tre gange og vandt 3-0 over Otterup

Nedrykningsspillet er i fuld gang i Danmarksserien, og søndag eftermiddag vandt Husum en fortjent sejr på hele 3-0 over fynske Otterup. Det bemærkelsesværdige i det opgør var, at hjemmeholdet i Husumparken scorede alle tre mål indenfor de sidste 10 minutter af kampen.

Jeppe Orbe bragte Husum foran i det 80. minut, og bare to minutter efter øgede Jake Kerins til 2-0. I de døende sekunder slog Jeppe Orbe sidste søm i kisten til resultatet 3-0.

Dermed rykker Husum faktisk et par pladser frem i rækken, men da alle klubber har taget deres point med, er der langt op til redningen. En glimrende indsats af de blåhvide i det dejlige solskinsvejr.

På fredag den 4. juni skal Husum en tur til Vordingborg – her spilles der kl. 18.30. Næste hjemmekamp er fredag den 11. juni kl. 18.30, hvor Taastrup kommer på besøg.