De små får Babulja til maden i Pilegården

 

Foto: Ims

Torsdag den 26. august kl. 17.30 er der børnevenlig mad krydret med nærende, energifyldt børnemusik fra alle verdenshjørner i Kulturhuset Pilegården.

Når den børnevenlige mad er spist, går Babulja går på scenen med sange om alt fra piger til Piratos. Der er lagt op til smil på læben både hos børn og voksne, mens musikerne mikser genrer så forskellige som django, polka, svensk folklore, reggae, cubansk, brazil, sørøverskrammel og jazz. Alt bliver håndspillet fra A-Z af et orkester, der udfordrer og inkluderer publikum undervejs.

Babulja præsenterer mange forskellige instrumenter som sousafon, melodica, klaver, bas, trommer, klarinet, elguitar og percussion. Alle i orkesteret synger og tager del i at gøre oplevelsen for publikum så nærværende som mulig.

Den børnevenlige mad bliver serveret kl. 17.30 af Café Pilen og kl. 18 går Babulja på scenen. Koncerten er mest for de 4-8-årige, men alle er velkomne og børn under 1 år har fri entré. Koncerten foregår udendørs, men rykker ind, hvis vejret driller.