Den er helt gal med Brønshøj - ny øretæve på udebane

En chokstart efter bare små fem minutter gjorde ikke ligefrem tingene lettere for BB i fredagens udekamp mod Avarta. Men sådan var det, og hjemmeholdet kunne gå til pausen med en 1-0 føring.

            Avarta – Brønshøj – 4-0

Og det var så i anden halvleg, tingene begyndte at gå lidt i opløsning hos Brønshøj. Avarta ville mere og troede mere på sejren. Det gav sig udslag i yderligere tre scoringer til slutstillingen 4-0. En ny grim dukkert for de sortgule. Ydmygelserne kommer åbenbart på stribe i dette forår, hvor BB endnu ikke har vundet en kamp. Det er da et held, der trods alt er forholdsvis langt til nedrykningsstregen. Ellers så det sørme ikke godt ud.

Der er ingen tvivl om, at der nu ligger et større pres på både træneren og sportschefens skuldre. Vi ved, der arbejdes hårdt på et gennembrud i den kedelige stime af skuffende resultater og kan kun håbe, de bedre tider snart vil vende tilbage.

Næste opgave er hjemme mod Frederikssund. Den kan blive svær nok, da vestsjællænderne har et ganske godt tag på BB. Men vi håber !